10. joulukuuta 2014

Pukkiponi Lissu

Moi! Tiistaina meillä oli koulutunti ja me harjoteltiin lauantain kisoja varten. Meen siis Lissulla heB:0 radan.

Aluksi tehtiin käynnissä voltteja, joidenka jälkeen siirryttiin raviin. Tehtiin loivaa kolmikaarista niin, että piti kiertää kuusen takaa. Lisättiin siihen vielä voltti kuusen ympärille. Lissu meni aika rauhassa jo heti alussa. Otettiin myös jalustimet pois.


 
Tehtiin samaa tehtävää mitä pari viikkoa sitten eli käännettiin pitkältä sivulta keskelle ja tehtiin pari ensimmäistä kertaa pelkästään siirtyminen käyntiin, parin kerran jälkeen tehtiin pysähdys keskelle. Ensimmäisillä kerroilla Lissu oli vähän vahva suustaan, jonka takia tuli muutama käyntiaskel. Muuten pysähdykset menivät hyvin. Tultiin myös yksitellen silleen, että jatkettiin uraa pitkin ja L kirjaimessa tehtiin pysähdys, peruutus ja liikkeelle lähtö. Muuten meni hyvin, mutta peruutus meni vähän vinoon.

Ruvettiin nostelemaan laukkaa, joten ajattelin, että voisin nostaa sen B kirjaimesta, kun siinä ohjelmassa toiseen suuntaan nostetaan laukka siitä. Nosto oli ok, mutta Princes poni taisi säikähtää, jonka takia Lissukin säikähti ja heitti pukin. Meinasin tippua, mutta onneksi en tippunut. Lissu teki uudelleen saman jutun, mutta silloin se säikähti Juusoa. Lissu oli aika rauhaton laukassa, tuli sieltä kuitenkin rauhallisia pätkiäkin. Loppu raveissa L oli aika meno päällä. Tunti oli kuitenkin kiva, mutta saa nähdä mitä kisoista tulee. Kooste lopussa :)
Tälläistä menoa.. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti